Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsfestival 2023 Den Haag

Bevrijdingsfestival Den Haag 2023: Een Feestelijke Vrijheidsviering

Voorbereidingen Treffen voor een Grootse Viering

Op 5 mei staat Den Haag in het teken van vrijheid en feest tijdens het jaarlijkse Bevrijdingsfestival. Dit jaar vindt het festival plaats op het Malieveld en het Plein van de Vrijheid en Markt. Het belooft een groots evenement te worden met een indrukwekkende line-up van artiesten en diverse activiteiten.

Muzikale Hoogtepunten en Tijdschema

Het Bevrijdingsfestival Den Haag 2023 biedt een scala aan muzikale optredens. De line-up omvat populaire artiesten zoals Jett Rebel, Jeangu Macrooy, Froukje en Rolf Sanchez. Voor een overzicht van de optredens en het tijdschema, verwijzen we naar de officiële programmapagina.

Officiële Opening en Afsluiting

De officiële opening van het festival vindt om 15:15 uur plaats op de ASN Bank Stage. Burgemeester Jan van Zanen zal de festiviteiten openen. Het programma in het Provinciehuis eindigt om 17:30 uur.

Een Oproep tot Vrijheidsviering

Het Bevrijdingsfestival is een gelegenheid om de vrijheid die we vandaag genieten te vieren. Het is een moment om stil te staan bij de offers die gebracht zijn en om onze waardering uit te spreken voor de democratie en mensenrechten. Laten we samenkomen op 5 mei en het belang van vrijheid voor iedereen herdenken.


Comments